Erald Selca-Gjergj Kastrioti Skënderbeu Baba i Kombit dhe Lider Botëror i Kohës

GJERGJ KASTRIOTI-SKËNDERBEU PERSONALITET BOTËROR

Gjergj Kastrioti-Skënderbeu është Kryeheroi ynë Kombëtar , Gjenerali i përmasave botërore një nga Gjeneralët më të mëdhenjë që ka njohur historia jonë dhe e njerëzimit deri në ditët e sotme .

Skënderbeu Mbreti ynë ruajtesi i ADN tonë dhe Europes mosmirënjohese , me ushtrinë e tij lavdinë e tij strategjinë e tij në mbrojtje të vendit mbi 25 vite nga otomanet mizor.

Nami madheshtia e tij tejekalon oqeane dete male , kontinente nami i tij është nami i kombit shqiptar është vula e shqiptarizmes dhe na nderon edhe sot në botë .

Skënderbeu ky kryegardian i kombit ishte dhe mbetet burim frymëzimi i brezave të terë ai ishte inspirim frymezim për Rilindjen Lidhjen e Prizrenit , Lidhjen e Pejës për shpalljen e Pavaresisë në Vlorë me 28 Nëntor 1912 , ishte frymezim për Enver Hoxhen Gjeneral kolonel Drejtuesin e luftes së lavdishme partizane , ishte frymezim për luftëtaret brezat e tera ishte frymezim për Adem Demaçin , Adem Jasharin UÇK UÇPMB UÇK(KOMBËTARE) kemi pas njesi me emrin e tij .

Pra Skënderbeu si figurë themeltare kombëtare dhe Gjeneral e superstrateg botëror është emblema jonë në botë , dhe asnjë palaqondyresire horre funderrin nuk e njollos dot atë dhe madheshtin e tij planetare .

Me ligj duhet mbrojtur Vlerat Kombëtare nga Skënderbeu tek UÇK -ja e simotrat e saja .

Me Ligj ashtu siç e kishte Enver Hoxha , në çdo institucion publik privat çerdhe shkolla Universitete etj duhet të jetë fotografia e Gjergj Kastriotit – Skënderbeut Kryenderit tonë të Kombit .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *