Erald Selca , Turp të rrezikohet Shëmbja e Kompleksit Memorial në Prekaz

Ështëy turp i madh që 21 Vite pas lufte ende nuk e kemi Bustin e Komandantit Legjendar Adem Jashari në Prishtinë , është turp i madh për pushtetet tona që Kompleksi memorial në Prekaz rrezikon të shëmbët .
Turp për politiken tonë , Vlerat Kombëtare janë të Kombit dhe duhet ti mbrojmë të gjithë me fanatizem madje .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *