Fronti Popullor kujton Eprorin e UÇK-së Haxhi Hotin-Lleshin

22 Vite me parë ra për të mos vdekur kurrë Kapedani i Shqipërisë dhe Eprori i lavdishëm i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Haxhi Hoti -Lleshi pjesë e një familje të shquar me taban kombëtar antijugosllave dhe bazë e jona e UÇK-së .
Ne do harrohemi të gjithë një ditë , kurse Dëshmorët dhe dalëzotesit e Shqipërisë dhe trojeve të saja do mbahen mend përjetësisht 🇦🇱✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *