Fronti Popullor kujton Heroin Aziz Këlmendi

Nuk harrohet kurrë ky vigan , dhe djemtë tanë që na vinin në arkivola nga ish APJ Pushtuese 😢🇦🇱✊, kështu deklaruan për JaninaPress zyrtaret e Frontit Popullor Erald Selca sekretar dhe Kryetari i çmuar e atdhetari i njohur Agim Xhigoli .

Vepra e Azizit vleresohet lart nga Fronti si dhe denohen krimet mizore Titiste Jugosllave mbi rininë dhe popullin tonë .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *