Kryetari i Frontit Agim Xhigoli shkrim: Kur kishim Enverin ishim superfuqi

Kur kishim Enverin ishim shqiprare Kur kishim Enverin te pasur nuk ishim por ishim krenar , kryelart e te paperkulur para askujt ne bote.Kur kishim Enverin ishim te bashkuar ,donim njeri tjetrin ,nuk ziheshim e nuk vriteshim, jetonim te qete. Kur kishim Enverin rriteshim te shendetshem,pa droge,pa side dhe arsimoheshim te gjithe ;doktorin,spitalin dhe ilaqet i kishim falas dhe rroga na vinte ne shtepi;kishim uje falas,drita nuk mungonte.Kur kishim Enverin te gjithe punonim per Shqiperin dhe kombin shqiptare .Kur kishim Enverin bënim dashuri si qke me të,por jo kurveri të ndyrë e të pështire. Kur kishim Enverin,vajzat punonin modern ne ara e fabrika kudo,por nuk shiteshin si skllevër në tregun e felliqur të seksit nëpër rrugêt e Europës.Kur kishim Enverin kufirin e vertet e kishim te mbyllur,që të punonim e të bënim Shqipërin ,por jo krahë pube për tê huajt,ushqim për peshqit e detit dhe kërma për korbat e maleve të Greqisë.Kur kishim Enverin,armiqtë shekullorë,na urrenin si gjithmonë,por frikën na e kishin, kurse amerikanët nuk na donin për shkaqe ideologjike dhe se nuk ju nënshtroheshim.Kur kishim Enverin,Shqipëria prodhonte vetë,gjithqka të domosdoshme,që nga gozhda te traktori,që nga pambuku te stofi,që nga fisheku te mitralozi e topi,që nga buka te sheqeri ,të gjitha llojet e frutave perimeve etj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *