Fronti Popullor kujton Lidhjen e Prizrenit

142 Vite me parë u mbajt Lidhja Shqiptare e Prizrenit , me praninë e delegatëve nga mbarë trojet tona etnike .
Burra Gjigantë si Abdyl Frashëri , Imer Prizreni , Komandant Sylejman Vokshi dhe të tjerë u betuan për çlirim dhe për mbrojtjen e tokave tona nga okupatoret otoman sllavo-grek dhe fuqitë e mëdha antishqiptare 🇦🇱✊
Lidhja e Prizrenit ka qenë projekt i madh kombëtar .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *