Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli Uron Kombin me rastin e ditës së Çlirimit nga UÇK-ja

12 qershori i vitit 1999 shënon fillimin e hyrjes së forcave tokësore të NATO-s në Kosovë dhe fitoren e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.
Kujtojmë sot, betejat e përgjakshme anekënd Kosovës, ku mijëra luftëtarë trima, ranë dëshmorë për lirinë e Atdheut.

Fal Shqipërisë Enveriane dhe Burreshtetasit Enver Hoxha ndodhi dhe lufta dhe sipas planit te tij u formua UÇK dhe e shkaterruam Jugosllavin , lufta për Bashkim Kombëtar vazhdon me çdo çmim

Kosovë, Urime Dita e Çlirimit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *