Fronti Popullor kujton 21 Vjetorin e Çlirimit të Kosovës nga UÇK-ja

Ushtria Çlirimtare e Kosovës kryevepra e kombit tonë është më meritorja për çlirimin e Kosovës dhe viseve të tjera , ishte pikërisht UÇK e cila me luftën e saj të drejtë lidhi aleancë me SHBA -NATO .
Binomi UÇK dhe aleatët dëbuan çizmen dhe administraten pushtuese gjenocidiale jugosllave .Me Frymezimin e shtetit amë Enver Hoxhes ideve dhe ndihmave të tij vite me vonë ndodhi lufta çlirimtare antipushtuse
Kosova pa luftën çlirimtare nuk do të çlirohej kurrë , dhe vlerat kombëtare duhet çmuar ruajtur me fanatizem çdo shqiptar i vërtetë .
21 Vite me parë Jugosllavia Kriminale do kapitullonte përballë UÇK-së dhe aleatëve , andaj ti kujtojmë me respekt dëshmoret dhe luftëtaret trima që ishin pakicë vuajtjet e popullit martirizuar .
Lufta vazhdon deri në Bashkim Kombëtar 🇦🇱✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *