Heronjët e Punës-Opinion nga e nderuara znj.Myrvete Haxholli

Asnje pune nuk eshte e lehte.
Por disa profesione jane shume me sfiduese ne krahasim me te tjerat.
Nebih Q Preniqi ne nje lartesi prej 205 metrash gjate kontrolles rutinore te pajisjeve mekanike ne oxhakun e termocentralit Kosova B.
Qytetarë i Obiliqit, punetorë i dalluar dhe i guximshem👌👏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *