Erald Selca shqëtesuse heshtja për shovenizmin serb në Kosovë Lindore nga Politika dhe media jonë !

Shtypja e shqiptarëve nën pushtimin serb në Kosovë Lindore është më e madhja në Europë , kurse Politika jonë në Tiranë dhe Prishtinë fle gjumë dhe e ka hallin e pushtetit votave !
Baci Shaip Kamberi të lumtë për qëndrimet tuaja atdhetare në Kuvendin e Serbisë .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *