Fronti Popullor :Hashim Thaçi Kadri Veseli dhe UÇK-ja kanë berë luftë të pastër

Rroftë Hashim Thaçi Shefi i UÇK-së , rroftë Kadri Veseli dy nga themeluesit dhe kokat e UÇK-së dy nga figurat më të ndritura të luftes çlirimtare !
Është e pastër si loti lufta jonë , krime gjenocid dhe terror e barbari ka kryer Serbia Çetnike mbi popullin tonë të shumëvuajtur !
Çdo luftëtar dhe Epror i UÇK-së është i pafajshem dhe krenar me të kaluaren e tij .
Gjuetia e shtrigave do përfundoj një ditë , botë e ndyrë që akuzon viktimat e fal xhelatet sllav !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *