Fronti Popullor i uron 84 Vjetorin e Lindjes Akademik Rexhep Qosjes

Fronti Popullor Kryetari Agim Xhigoli , sekretari Erald Selca simpatizantet i urojnë të madhit dijetarit madh shkrimtarit gjigantit Rexhep Qosja ditëlindjen .

Rexhep Qosja ka vleresuar dhe madheruar me të drejtë Enver Hoxhen lavdimadh babain e kombit tonë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *