E.Selca:Zaim Beqiri emër i madh e i lavdishëm i Kombit Shqiptar

Me rastin e 9 vjetorit të ikjes nga jeta të veprimtarit të madh të kombit z.Zaim Beqiri nga Kodra e Diellit e Tetoves heroike shoku Erald Selca opinionist dhe veprimtar i çeshtjës kombëtare në bisedë me portalin JaninaPress thekson lart rolin e madh të patriotit lavdimadh antijugosllavit Zaim Beqiri një nga të burgosurit politik më të njohur në burgun tonë kolektiv të quajtur Jugosllavi ku shqiptarët shtypeshin pa ndal .

Zaim Beqiri ishte dhe pedagog i shquar veteran arsimi dhe njeri me autoritet mbarëkombëtar, që kurrë nuk u thye përballë fundërrinave jugosllave dhe hafijeve

Mençuria vizioni i këtij kolosi kombëtar i ndihmoi shumë çeshtjës kombëtare, dhe idesë së Bashkimit Kombëtar sepse z.Zaim Beqiri e shihte si domosdoshmeri luften e armatosur te cilen e përkrahu me terë qënien e tij dhe familje .

Lavdi jetës dhe veprës monumentale të shqiptarit të madh Zaim Beqiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *