Veprimtari dhe luftëtari i njohur Afrim Ajredini kujton bashkëluftarin Xhavit Elshani

Të kujtojm me një Dashuri të veqant në 3vjetorin e shkurjesë në amshim shoku jonë komandant Xhavit Elshani
Eshte vetem nje rruge neper cilen ecen historia e Liris,ajo esht rruga e gjakut te deshmorve te kombit te cilët në kthesen e madhe historike ishin te gatshëm te falin gjakun per ardhjen e liris.

LAVDI Dëshmorve të Kombit.
Lavdi komandat Xhavit Elshani
Me Rrespekt Afrim Ajredini me familje Linz Austri