Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor , UÇK ishte Çlirimtare e Serbia okupatore e terroriste

Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli për JaninaPress thotë se UÇK -ja ishte çlirimtare dhe kreret e saj Hashim Thaçi , Kadri Veseli cdo luftetar jane heronje e jemi me ta .

Agim Xhigoli thote se Jugosllavia ishte terroriste okupatore dhe bota duhet mirret me të e jo me ne !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *