Ismail Syla kujton veprimtarin dhe familjarin Gani Syla

Të nderuar miq,
Nesër bëhet një vit nga vdekja e vëllait tonë Gani Sylaj, prindit të pazëvendësueshëm të familjes së tij të ngushtë, xhaxhait, dajës dhe gjyshit të nipërve dhe mbesave të shumta.
Nesër në orën 9:10 minuta familja Sylaj vë kurorë te varreza në Kizharekë.
Familja jonë e gjerë do të qëndrojmë tërë ditën në shtëpi në Kizharekë.
Kemi mirëkuptim të plotë dhe të sinqertë për ata që nuk mund të vijnë për shkak të pandemisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *