Fronti Popullor apelon për kujdes nga Pandemia dhe shteti të veproj!

Fronti Popullor reagon pas vdekjeve të fundit nga pandemia duke ngushelluar familjet e tyre , njeherit apelon shteti te beje teste me shume dhe popullata të ruhet .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *