Intervistë me Agim Xhigolin Kryetar i Frontit Popullor , Nëntori ky muaj i lavdishëm .

Portali JaninaPress sot ishte në Selinë e Frontit nē Ferizaj , dhe zhvilloj një intervistë me të nderuarin lokomotiven e çeshtjes kombëtare dhe Enverizmit shokun Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor .

Agim Xhigoli , thekson se na duhet unitet kombëtar , punë ndershmëri dhe vendosmëri me ec para si komb .

Agimi me stafin e tij të palodhur kanë mbushur makina sheshe e restorante me flamuj kuq e zi , Agimi uron festat e 28-29 Nëntorit dhe kujton Këto ngjarje madhore si dhe 75 vjetorin e çlirimit të atdheut nga Enver Hoxha e trimat partizan.

Po ashtu Agimi kujton daljen publike të UÇK -së dhe Komandantin Legjendar Adem Jashari të cilin Fronti e ka në mirënjohjet e veta .

Me rastin e festave të Nëntorit Kryetari Xhigoli , sekretari E.Selca kane ndare disa mirënjohje për familje dëshmoresh e njerez me merita .

Leave a Reply