Kryetar i Frontit Popullor Agim Xhigoli uron 108 vjetorin e themelimit të Ushtrisë Shqiptare

Me rastin e 108 vjetorit të formimit të Ushtrisë shqiptare me 4 dhjetor 1912 nga Ismail Qemaili Enveristet dhe Kryetari i Frontit Popullor shoku Agim Xhigoli e kujtojne kete arritje kombëtare ku ushtria jonë arriti kulmin në kohën e Enver Hoxhes lavdishem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *