Thaçi viziton familjet e Dëshmorëve dhe Martirëve

Si gjithmonë, edhe sot një bashkëbisedim shumë i veçantë me anëtarët e familjes Duraj dhe familjarë të tjerë të dëshmorëve dhe martirëve në fshatin Elezaj të Kaçanikut. Lavdi të përjetshme të gjithë heronjve, dëshmorëve dhe martirëve të kombit. HTH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *