Agim Xhigoli Kryetar i Frontit proteston në përkrahje të vlerave të UÇK-së

Sot ne protesten per mbrojtjen e vlerave te UÇK-së dhe kryetarit te Kosoves Hashim Thaqit dhe Kadri Veselit Rrnoftë Ushtria çlirimtare e Kosoves raporton JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *