Arben Krasniqi kujton me respekt maksimal Epopen e UÇK-së të Adem Jasharit

Tradhëti nuk është vetëm te jesh kundër atdheut, luftës së UÇK-së, dhe mosmirnjohes ndaj gjakut deshmorve.
Tradhëti ështe dhe te heshtesh të mos mbrosh te drejten, gjakun e derdhur dhe sakrificen e luftëtarve
Lavdi Epopes së UÇK-së!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *