Komandant Fatmir Humolli viziton Rufki Sumen në Han të Elezit

Takim shoqëror me kryetarin e Hanit të Elezit, ku së bashku vizituam varrezat e dëshmorëve.

Kam vlerësim të lartë për kryetarin i cili mendon për qytetarët e për bashkëluftëtarët tanë. E vlerëson të kaluarën dhe punon për të ardhmen. Ku e kaluara motivon fuqishëm për të punuar për të ardhmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *