Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor vlerëson lart mërgaten

Shoku Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor ashtu siç është edukuar, dhe brymosur me mesimet e njeshit kombit Enver Hoxhes vlereson lart rolin e mërgates shqiptare në mbajtjen gjallë të kauzes kombëtare dhe mirëqënies sonë kombëtare raporton portali Janina Press .

Shumë mërgimtarë Enveristë dhe patriot vinë në Ferizaj dhe vizitojn zyret tona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *