E.Selca Hajnia e tradhtia zhduken veç me denime kapitale

Ky shtet i Kosovës sistemi i drejtësisë i dënon luftëtaret e lirisë i përndjek gjykatave me denime shtresen me atdhetare dhe më të varfër kurse hajnat matrapazat zhvatesit qe vjedhin miliona e pine gjakun me pambuk të këtij populli bojne kishe po i arrestojmë e në fund i lirojnë (kinse në mungese provash)
Hajnia hajnat e cdo rryme politike duhet denuar ashper dhe ky fenomen duhet luftuar fuqimisht me vepra e jo spektakle boshe .
U mallkoftë gjaku i dëshmorëve o ndyresira e mundi jonë .
Nuk ecet para me vjedhje krim korrupsion pislleqe askund në troje tona .
Denim me vdekje duhet nese duam me ndal kete fenomen hajnise e tradhtise kombetare

E.Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *