Agim Xhigoli kujton Komandant Azem Bejten

Kryetari i Frontit Popullor shoku i nderuar Agim Xhigoli kujton jetën dhe vepren rënien e të madhit kapedanit të Arbërisë e Shqipërisë Azem Bejten .

Agim Xhigoli thekson se trimeria e tij lufterat kunder serbomalazezeve , austrohungarezeve te Çetave Azem Bejtes e Shote Galices nuk do harrohen kurre

Sistemi Enverist ju dha vend meritor me të drejtë në Historinë tonë .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *