Enes Bekim Jashari një kuader premtues i Komunikimit masiv

Me gëzim të madh e mora lajmin se paska diplomuar në degën e komunikimit masiv Enes Jashari , i lindur në mërgatë e i edukuar shqiptarisht nga kryeimami patrioti intelektuali dijetari Bekim Jashari .

Ky lajm na gëzon pa masë dhe duke i njohur aftesitë e tij presim rezultate kulminante , Enesi është edukuar emancipuar fuqishëm nga dy prindër model për të mirë .

Si luftëtar i të gjitha luftërave çlirimtare , veprimtar dhe opinionist sot mu bë zemra mal me këtë lajm madheshtor sepse vetem shkollimi siç na mësonin Rilindasit Sami Frashëri , Fan Noli , Adem Demaçi na shpie përpara si komb

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *