Selca:Turp i madh të harrohen Adem Jashari Bekim Berisha-Abeja

INJORIMI I ADEM JASHARIT DHE BEKIM BERISHES -ABEJA NGA POLITIKA !

Komandantët emblematik të UÇK -së Adem Jashari dhe strategu ushtarak Bekim Berisha -Abeja sikurse edhe shumë heronjë të shquar nuk janë nderuar siç duhet nga shteti dhe shoqëria jonë ende në tranzicion !
Shtatorja e mitikut Adem Jashari 20 vite pas lufte ende nuk është në Prishtinë , shtatorja e Bekimit do duhej të ishte në Pejë në Drenicë etj po nuk është !
Tash kjo paftyresi i shkon komplet klases politike dhe në veçanti të ashtuquajturit krah lufte mbase këta të gjallët të gjoret mendojnë se kanë merita vlera ma shumë se dëshmoret sepse këto vite kam pa shumë xhelozi të sëmura !
Një shoqëri e civilizuar ngritur , një shtet i drejtë i nderon krejtë deshmoret njëllojë e jo në menyre selektive e me krah pushtet etj etj etj
Personalitetet eminente të kombit duhet nderuar me pietetin më të madh , ndryshe do na mallkoi historia

Erald Selca

Leave a Reply