Harresa e Kryevlerave Kombëtare !

Harresa e Kryevlerave Kombëtare !

Gjigantët Kombëtar të përmasave botërore ADEM DEMAÇI , akademik REXHEP QOSJA , ISMAJL HARADINAJ etj merreni me mend nuk u bënë deputet , ministra , kryeministra , kryetar parlamenti , kryetar shteti ose kryetar akademie !!!
Nuk u bënë sepse nuk ishin servila të askujt , nuk u thyen kurrë .
Të tillët duhet të kishin postet më të larta në Kosovë dhe Shtetin amë , por jo ata u luftuan nga një makineri propagandistike e sofistikuar gebelsiane nga të gjitha rrymat politike .
Vlerat kurrë nuk i kanë dashtur shqiptarët , as kanë për ti dashtur sa ma atdhetar e i mençur e i ndershem je je rrezik për zdralat e politikes e gojethithesit e tyre e klanet e tyre të qelbura…

U harruan dhe Enver Hoxha , Ramiz Alia Kudusi Lame , Sabit Brokaj , Taulant Dedja , Fatos Klosi , Fatos Nano e një armatë patriotesh ti nderonim me ndonjë mirënjohje të paktën

Erald Selca

Leave a Reply