Fronti Popullor i gatshëm ta ndihmojë shtetin në mbrojtjen e terësisë territoriale të Kosovës e viseve tjera 🇦🇱✊

Fronti Popullor Kryetari Agim Xhigoli dhe sekretari i Frontit Erald Selca njëzëri janë shprehur për portalin JaninaPress se hyrja e policisë serbe në fshatrat tona Karaçevë është e denushme dhe KFORI Policia shteti ta bëjnë detyrën e tyre .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *