Nesër varroset atdhetari Rexhë Zhubi në Kukës

Njoftim!
Vllazën, shokë, miq e dashamirë,
Ju njoftojmë se sot ndërroi jetë Baba jonë Rexh Ramadan ZHUBI!
Varrimi do të bëhet nesër ditë E Hëne, me datë 17 Gusht 2020, në orën 10:00, në Kukës.
Me hidhërim Familja ZHUBI Kukës!

Familja Zhubi dha kontribut të madh për UÇK kombin ku Arian Zhubi u edukua nga ushtaraki patrioti Rexh Zhubi babai i tij dhe mandej vet si ushtarak i ri Ariani erdhi në UÇK dhe u plagos kunder forcave serbe .

Ariani dha kontribut te madh në TMK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *