Reshat Salihaj -Ky veprimtar i shquar kombëtar

Reshat Salihaj është Hero i gjallë dhe i heshtur modest , kuader eminent i LPK dhe ushtar i orëve të para të UÇK -së .

Familja e tij ishte çerdhe e ilegales UÇK -së dhe kjo familje emblematike dha dëshmor e martir kundër barbareve serb

Atdhetari Reshat Salihaj terë jetën e tij ja dedikoi Shqipërisë dhe i qendroi idealeve besnik i palekundur , gezon autoritet te madh tek qarqet atdhetare sepse mbeti ai që ishte gjithmonë patriot i madh hero i heshtur dhe pranë bashkeluftëtareve të tij në çdo formë

Ky vigan i Kombit tonë , ky lis i Shqipërisë dhe paslufte ishte shembull uniteti mes vlerash dhe vazhdon ti mbroje vlerat e UÇK -së nga qarqet antikombëtare e proruso-serbe

Reshati është aset kombëtar me familjen e tij emblematike 🇦🇱✊

Vëlla mburremi me ty e trungun tuaj liridashës

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *