Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor kujton 78 vjetorin e Gazetës Zëri i Popullit

Kryetari i Frontit Popullor shoki Agim Xhigoli kujton me emocione me respekt dhe admirim themelimin e gazetes legjendare Zeri i Popullit , të cilen gazetë e ideoi themeloi i madhi e i pavdekshmi ENVER HOXHA dhe PKSH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *