Urime Ditëlindjen Fadil Jashari shqiptar e artist i madh

I dashur shok jete e vëlla Fadil urime ditëlindja të paqim me shekuj në mesin tonë e më të dashurëve tuaj , ashtu siç je njeri me zemer të madhe je shqiptar i jashtëzakonshem je flamur kombëtar je një artist e muzikant i madh .

Je nderi i Mitrovices , i Kombit mbarë me vlerat e tuaja dhe je ambasador i denjë i kombit tonë në mërgatë me shpirtin tënd prej aktori muzikanti ilegali LKÇK mbeshtetesi të madh të UÇK-së e çlirimtareve

Ti e ke kombin primar , ti e do të miren e çdo cepi të Shqipërisë e mërgates (pasurisë sonë njerezore e kombëtare)andaj të uroj të mira pafund o lis Shqipërie 🇦🇱✊

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *