Nik Hiseni i dëshmuar në luftë dhe paqe

Kjo familje e nderuar me taban kombëtar është e dëshmuar në histori kundër hordhive otomane serbomalazeze dhe rrugën e nderit dhe trimërisë së të parëve e vazhdoi me zjarr atdhetarie Intelektuali patrioti organizatori z.Nik Hiseni i cili ja nderoi armët Gjergj Kastriotit -Skënderbeut duke u rreshtua fuqishem në UÇK ZOD te legjenda Ramush Haradinaj në vitet 1998/99 .

Kontributi i tij në rritjen e radheve çlirimtare është i madh kundër armikut serbomadh .

Njeri i ndershem i edukuar patriot dha kontribut madh dhe shtetendërtim në TMK si epror e rrugën ushtarake po ja vazhdon djalëria e familjes .

Nik Hiseni është veprimtar i palodhur kombëtar dhe kuader i Aleances besnik i Ramushit asamblist tepër aktiv në KK Gjakovë dhe i afërt me qytetarët .

Prezent në tubime dëshmoresh anëkënd trojeve etnike si lis Shqipërie burrë zakoni e burrë lapsi ndihem i nderuar që e njoh dhe e vlerësoj maksimalisht se me të tillë njerëz ecim para përparojmë .

Nik Hiseni është zëri i arsyes dhe vlerave kombëtare .

Leave a Reply