QERIM MURIQI -KOLOSI I SHQIPËRISË

Dëshmorët e atdheut janë pararojë e atdheut , ata janë ajka e kombit i tillë padyshim që ishte Malesori rugovasi Qerim Muriqi ky vigan i atdheut .

Liria siç do thoshte Gjiganti Adem Demaçi nuk do vinte në pjatë po me luftë armatosur të UÇK-së .

Rrugën e lavdishme trimerisë Tahir Colit , kreshnikeve e vazhdoi dhe baca jonë Qerim i cili gjithë jetën e tij me edukim rezistence demonstrata vitet 80-90 ta nuk u ndal kurrë dhe ra si vigan perballe armikut serb ne pranveren me arome baroti te pushkeve të UÇK -së kunder bishave karpatiane .

Qerim Muriqi -trim mbi trima

emri yt do permëndet sa të rrojë Shqipëria 🇦🇱✊

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *