E.Selca:Nasim Haradinaj nuk thyhet kurrë !

Nasim Haradinaj të lirohet urgjentisht nga mbeturinat e Euleksit dhe Speciales , kot e keni nuk mundeni me na mposht neve e shpirtin liridashes tonin .
Komandant Nasimi u mesua me perndjekje policore e ushtarake dikur terrorizohej Xhemajl Haradinaj e Ismajl Haradinaj mandej familjarisht u terrorizuan si armiq të Jugosllavise veç pse u munduan për liri e Shqipëri me pende e armë në radhet e UÇK
Eh për ju politike ditore me vjen gerdi me fol për ju o mjerana e te pacipe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *