Veprimtari dhe luftëtari Afrim Ajredini kujton Gjigantin e UÇK-së Adrian Krasniqi

Me rastin e 23 vjetorit të rënies heroike të gjigantit kombëtar Heroit të Kombit njërit nga themeluesit e drejtuesit të UÇK-së Adrian Krasniqit e kujtoj me respektin më të madh sepse rënia jote heroike me 16 tetor 1997 në aksion kunder forcave serbe na rriti moralin dhe karakterin për ta luftuar armikun serbomadh

Adrian Krasniqi , ju bashkua idealeve Skenderbeut Rilindjes Kombëtare Adem Demacit , baces Ukshin Hoti Zahirit me shokë, Luanit me shokë ra për të mos vdekur kurrë dhe UÇK-ja e Adem Jasharit ja mori hakun Adrianit të lavdishem i cili ne vitet 90 ta kishte kryer shume aksione me trimeri me njesitet e tij

Lavdi Adrianit dhe dëshmorëve të mëmëdheut

Afrim Ajredini veprimtar dhe luftëtar i UÇK-së

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *