Luftëtari i njohur i UÇK-së z.Afrim Ajredini;Askush nuk mund ta njollos luftën madheshtore të UÇK-së

Eulexi dhe levat e tij kuzhinat e Beogradit duhet ta ndalojnë Gjuetinë e Shtrigave ndaj UÇK -së dhe atdhetareve që dhanë dëshmor e luftuan për liri e çlirim .
Boll mo ndërkombëtar dhe hafije na ndjekët internuat dhe përsekutuat ne çlirimtarëve , kurse kriminelët serb sorollaten të lirë në enklava dhe vet Serbi e gjetiu!

UÇK-ja e ruajti kombin tonë nga zhdukja e vlerat e saj do jetojnë sa të ketë diell mbi dhe

Të nderuar ndërkombëtarë adresa krimit fashizmit gjenocidit është Beogradi dhe Serbia

Populli jonë duhet bëhet unik dhe ta mbrojë pastertinë e luftës e njejta vlen dhe për politiken tonë .

Afrim Ajredini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *