Sami Fejza vargje nga zemra për Bekim Berishen e madheshtin e UÇK-së

Kushtrim Lirie Kur Kosovën e mbuloi tymi,
Bajramcurri pikë qëndrimi.
Gani Nuha n’ballë t’ogjakut Rreshton shokët e idealit.
Bekim Shyti një djalë i ri L’shon kushtrimin për liri, Ai tregohet shumë strateg, Kudo minat armikut i’a hjek. Tomor Gashi djalë dragua E derdh gjakun si nga një krua,

Plagët e veta nuk i kujton “Shumë më shtrenjtë liria kushton”! Shqipëtaria e dha betimin Për liri lëshoi kushtrimin.
Gjithë Kosova po thërret… “Bajramcurr, dërgona fishekë”.
Si luajtë të rreshtuar… Kosovën për ta shpëtuar!
Luftëtarët na kanë trimëruar, Dhe mbi këtë gjak jemi betuar. Gjak heronjësh – Flamur n’beteja, Si të çlirohet e jonë foleja Na mesoi Komandant Abeja.!

Shumë dëshmorë Ran’Altar t’lirisë, për çlirimin e Shiptarisë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *