Skender Kapiti piktor e shqiptar i madh

Baca Skender Kapiti është artist i popullit shqiptar një nga emrat më të spikatur të artit figurativ , pjestar i një familje emblematike atdhetare , liridashese sportedashese e me horizont e kultur të gjerë

Skender Kapiti dhe familja e tij janë të çmuar në Prishtinë Kosovë Shqiptari mërgatë për vlerat e tyre grandioze dhe atdhedashurin e pashembulltë

Vetë baba i kombit Adem Demaçi i madh e kishte kete familje si familjen e vet , dhe shumë herë kemi folur për Skenderin Ejupin familjen ikonë Kapiti

Skender Kapiti është ambasador i kombit tonë i kulturës sonë në botë , është maestro është rilindas i kohëve moderne që jeton frymon shqip kudo

Jetë të gjatë nderi i mëmëdheut 🇦🇱

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *