BL GLLOGJAN NË NIVEL TË DETYRËS DHE PRANË POPULLIT

Përshendetje qytetarë të nderuar nga Bashksia Lokale Gllogjan Peje,
Ju falenderoje nga zemra për kontributin e dhëne në aspektin e ndihmave, në ketë
epidemi COVID-19
për qytetarët nga fshatin Llugagji, Gllogjan, Kosuriq dhe Nepole, falenderoj shumë keta persona te vullnetit te mire dhe human,

 1. deputetin z. Shumbin Gashin qe ndihmoj 15 familje te B. Lokale me miell dhe medikamente,
 2. Famullia e Shën Ndout,
  Don Pal Tunaj me 1000 kg miell
  dhe 35 familje me medikamente,
 3. Nrec Ndue Berisha nga Gllogjani me banim ne Basel, me 1000 kg miell dhe 10 familje me medikamente,
 4. Nezir Berisha delegati i B. Lokale me ndihma dhe medikamente
  për 10 familje,
 5. Pashk Krasniqi ndihma dhe medikamente për 10 familje,
 6. Fazli Kelmendi kryetar i fshatit Kosuriq ndihma dhe medikamente për 5 familje,
 7. Luan Krasniqi kryetar i fshatit Nepole ndihma dhe
  medikamente për 5 familje.
 8. Mark Kabashi kryetar i fshatit Gllogjan, ndihma dhe
  medikamente për 5 familje,
 9. Kryetari i B. Lokale Anton Antoni
  500 kg miell dhe 20 familje me medikamente dhe ndihma,
 10. Kryetari i Pejes
  z. Gazmend Muhaxheri se bashku me drejtorine e emergjences e ka aprovuar listen prej 117 familjeve, për ndihma e cila shumë shpejt do te realizohet, te derguar nga
  delgati Nezir Berisha
  dhe kryetari Anton Antoni, ne bashkeveprim me kryetaret e fshatrave te B. Lokale,

Me shumë respekte për ju te gjithë..
nga delegati i B. Lokale
z.Nezir Berisha
dhe Kryetari i B. Lokale,
prof. Anton Antoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *