Gjeneral Lahi Brahimaj kujton të madhin Myrtë Zeneli

Me Myrtë Zenelin ishim bashkë që nga fillesat e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Natën e 21 Majit 1998 pushka e Myrtës ushtoi si kurrë më parë, mbase që ishte hera e fundit. Por ajo krismë bëri bashkë shumë krisma deri në liri.
Fatin e njëjtë atë ditë e kishte edhe Faruk Elezi, Arben Krasniqi,Xhezair Syla, Qaush Fazlija dhe Isuf Morina.
Kur këto pushkë u bënë bashkë krismat e tyre tmerruan armikun. Këta Heronj shkruan historinë, e armiku u poshtrua ato ditë maji.
Lavdi e përjetëshme Heronjve e Dëshmorëve të Kombit

LahiBrahimaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *