Fronti Popullor kujton me admirim të madhin Naim Frashëri

Me 20 Tetor të vitit 1900 vdiq pushoi së rrahuri zemra e Rilindasit të madh patriotit tē lavdishem shkrimtarit dhe dijetarit të përmasave botërore NAIM FRASHËRI

E terë jeta e tij ishte e shkrirë për Shqipëri qoftë me libra , publicistikë diplomaci angazhime kombëtare sëbashku me Gjigantët vëllezërit e tij Samiun dhe Abdylin lavdimadh .

Pikë referuse për çdo shqiptar duhet të jenë vëllezërit Frashëri që e deshen Shqipërinë pa kufi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *