VLERAT KOMBËTARE NUK BALTOSEN DOT!

Që sa kohë në studiot tona televizive fyhet LPK -ja organizata politike ushtarake më e suksesshme në botë nga pas lufta e dytë botërore themeluesja e tre ushtrive çlirimtare .
Fyhet LPK dhe kuadrot e saja , kurse titist sabotator udbash e profitera amnestohen.
Fyhet LKÇK-UÇKSkenderbeu, Ismail Qemaili, Isa Boletini , Avni Rrustemi, Enver Hoxha , Adem Demaçi Rexhep Qosja .
Kjo nuk ndodh askund botë pos te ne !

E.S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *