Veprimtari Isni Salihu ngushëllon familjen e Naser Dervishit për ikjen e tij të herëshme

Lajmi për vdekjen tënde të hershme na piklloi të gjithëve shoku Naser Dervishi
Ngushllime familjes Dervishi dhe të afërmve,
ngushllime shokëve dhe bashkëveprimtarve të Naserit!
Do të kujtoi gjithmon si shok të mirë dhe veprimtar të dëvotshëm!
Pusho në parajsë Naser Dervish Leqina😢

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *