Selca:Serbia duhet të jetë në Hagë , e jo çlirimtaret tonë

Ushtria Çlirimtare e Kosovës Kryevepra e kombit shqiptar me luftën e saj të drejtë titanike e mbinjerëzore kundër okupatorit jugosllav (serbomadh) ka bërë epokë lavdie e na ka dhenë lirin pas shekuj te terë okupimi nga Ish Jugosllavia vrastare terroriste e fashizoide .

UÇK-ja e Kryeshqiptarit kryekomandantit Adem Jashari ndonese e pakët në numra ishim pak bëri senzacion botëror duke kthyer fokusin botëror te Kosova e vogël në mes të Ballkanit me strategjin e saj ushtarako-politike dhe me ndihmen e fuqishme shtetit amë për të .

UÇK-ja nuk mund vihet në bankë të zezë , sot në Hagë mbahen lideri themeluesi drejtuesi lavdimadh i UÇK-së Hashim Thaçi , Kadri Veseli Luli , Rexhep Selimi 10 shi ynë , baca Jakup Krasniqi , Pjetër Shala , Salih Mustafa Cali , Hysni Gucati e Nasim Haradinaj emra spikatur të UÇK -së lavdimadhe

UÇK -ja nuk ka shkelur asnjë zakon lufte e konvenentë ndërkombëtare ajo ka bërë luftën me të drejtë me të pastër në botë , pa luften e pakices atdhetare nuk do ta gëzonte kurrë lirin ky populli ynë i iliminuar nga kopallat deshtake pacifiste qyqare e mjerane

E sot bastarde te shumtë përpiqen ta njollosin UÇK në me rrenat e fabrikimet e tyre për hesap Beogradit e levave të saj po do dështojn me turp këto fekale jashtëqitje të kombit tonë

UÇK-ja është tashmë në analet e historisë botërore e do jetë objekt studimi në katedrat botërore se si ne e mundëm dëbuam poshtëruam një superfuqi botërore terroriste si ish Jugosllavia duke çliiruar Kosovën berë shtet atë dhe duke e menduar betimin tonë për Bashkim Kombëtar çdo herë .

Nurenberg II për Serbin dhe tradhtaret , #UÇK-ja është qielli ynë dielli ynë arsyeja pse ne ekzistojmë sot mbi faqe të dheut

Lavdi Dëshmorëve të atdheut ??✊
Mirënjohje bashkëluftëtarëve pakët e shtreses atdhetare
Liria nuk vinte me kopalla as nga qielli , ajo erdhi me gjakun tonë

Erald Selca

Leave a Reply