Sait Gjenashi artist dhe atdhetar i madh

Mërgata shqiptare vazhdon të jetë historikisht shtylle e mëmedheut dhe mirëqenies sonë kombëtare , e cila e ka sterdeshmuar veten

Shkrimtari e patrioti ynë i madh Noli thoshte mbahu nënë mos ki frikë se i ke djemtë në Amerikë , unë si luftëtar i UÇK-së dhe veprimtar i përulem me respekt mërgates gjithëandej

Sait Gjenashi është një artist i nderuar i Malesisë dhe një atdhetar i pashoq i kombit tonë që jeton , punon dhe vepron në SHBA

Një këngëtar i shquar që i këndon, luftetareve gyrbetit jetes dashurisë mallit dhe vendëlindjes me terë potencialin e tij me mish e shpirt me mall e lot në sy

Ky burrë i çmuar i kombit me nderin e tij vlerat është me bashkëatdhetaret tanë ambasador i denjë i kombit tonë në botë , Saiti gëzon autoritet kudo ndërshqiptar dhe i urojmë suksese pafund mbarësi dhe të arritura maksimale në jeten e tij

Artistë të tillë patriot si z.Sait Gjenashi janë thesar kombëtar , ne dhe mërgata jemi një na bashkon kombi gjuha e flamuri lufta për një Shqipëri të bashkuar e moderne

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *