Luftëtari i orëve të para të UÇK-së Shqiprim Lika -Jemi një lufta jonë ishte kundër pushtuesit serb

Në një reagim dërguar në JaninaPress , luftëtari i njohur i UÇK dhe pjestar i TMK Shqiprim Lika shpreh revolten kundër Gjykates speciale dhe solidarizohet me bashkëluftëtaret Thaçin me shok .

Po ashtu Shqiprimi është i indinjuar me rrenat e gjykates e tendencat me fute percarje ne mes nesh fetare ku tregon se si në lufte e paqe si vellezer luftuam dhe mbijetuam ndaj genocidit serb .

Jemi një 💗🇦🇱

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *