E.Selca;UÇK-ja -do ta fitoj dhe betejën juridike ndërkombëtare

Ushtria Çlirimtare e Kosovës -Do ta fitoj dhe Betejën Juridike të padrejtë ndërkombëtare

Ushtria Çlirimtare e Kosovës do ta fitojë dhe ketë betejë të padrejtë juridike-ndërkombëtare , ashtu siç e ka thyer mitin se Kosova nuk çlirohej dot me luftë , ashtu siç e ka thyer mitin se shqiptaret (pakica) guxojnë me ja kthyer armët një okupatori superfuqi si Jugosllavia kriminale
UÇK-e ka çliruar me zorë Kosovën sepse shumica ishin pajtuar me robëri dhe pritnin liria të vijë nga qielli dhe tv-ja , UÇK-ja është Kryevlerë Kombëtare me të rënët dhe të gjallët e saj , ajo është pasuria jonë kombëtare ajo na shpëtoj nga asimilimi se sot do kishim fatin tragjik si shumë vise tjera shqiptare .
UÇK-ja me një numër simbolik trimash vizionaresh ,mobilizoi NATO SHBA për çlirimin tonë nga prangat Serbomedha .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *